Hartige wafeltjes met kaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hartige wafeltjes met kaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk bladerdeeghapje. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de broccoli in roosjes. Pel en plet de knoflook. Pel en snipper de sjalot. Meng de broccoliroosjes met de sjalot, de knoflook, 3 eetlepels olijfolie, het paprikapoeder en peper en zout.

  2. 2

    Verdeel het broccolimengsel over een bakplaat en bak 20 minuten in de oven. Haal uit de oven en hak alles fijn.

  3. 3

    Snij de kazen in fijne reepjes. Snij de bladerdeegvellen in 4. Beleg de helft van de bladerdeegplakjes telkens met 1 eetlepel van het broccolimengsel en leg er de kaas op. Dek af met een tweede plakje bladerdeeg en duw de randen goed dicht. Bestrijk de wafels met olijfolie en rooster ze goudbruin in het wafelijzer. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de broccoli in roosjes. Pel en plet de knoflook. Pel en snipper de sjalot. Meng de broccoliroosjes met de sjalot, de knoflook, 3 eetlepels olijfolie, het paprikapoeder en peper en zout.

  2. 2

    Verdeel het broccolimengsel over een bakplaat en bak 20 minuten in de oven. Haal uit de oven en hak alles fijn.

  3. 3

    Snij de kazen in fijne reepjes. Snij de bladerdeegvellen in 4. Beleg de helft van de bladerdeegplakjes telkens met 1 eetlepel van het broccolimengsel en leg er de kaas op. Dek af met een tweede plakje bladerdeeg en duw de randen goed dicht. Bestrijk de wafels met olijfolie en rooster ze goudbruin in het wafelijzer. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.