Vrolijke soepstengels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vrolijke soepstengels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kinderen helpen graag mee. Bovendien zijn deze vrolijke stengels zó makkelijk dat je ze snel voor een grote groep kunt maken

Tip: wil je melk- of fondantchocolade smelten? Voeg dan een beetje water toe, zo wordt de chocolade iets lopender en blijft hij mooi glanzen.

Liever hartig? Omwikkel de soepstengels met gerookte zalm of ham. Serveer ze met een lekkere dip op basis van roomkaas.

bereiding
  1. 1

    Smelt de witte chocolade au bain-marie en voeg enkele druppels roze kleurstof toe. Giet in een smal hoog glas.

  2. 2

    Dop de soepstengels voor 2/3 in de chocolade, leg ze op een rooster en besprenkel meteen met hagelslag, taartdecoratie, eetbare oogjes of snoepjes naar wens.

  3. 3

    Laat opstijven op een koele plaats.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de witte chocolade au bain-marie en voeg enkele druppels roze kleurstof toe. Giet in een smal hoog glas.

  2. 2

    Dop de soepstengels voor 2/3 in de chocolade, leg ze op een rooster en besprenkel meteen met hagelslag, taartdecoratie, eetbare oogjes of snoepjes naar wens.

  3. 3

    Laat opstijven op een koele plaats.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.