Recept

Vispapillot met zuiderse groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een vispapillot is snel klaar, maar toch altijd een beetje feestelijk. Probeer deze versie à la Pascale Naessens eens! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de courgette en aubergine en snij ze in kleine blokjes. Spoel de tomaat en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Snij de zwarte olijven in dunne plakjes. Pel en snipper de rode ui. Rist de takjes oregano en hak de blaadjes fijn.

  2. 2

    Meng de courgette, aubergine, tomaat, rode ui en olijven in een kom en lepel er 3 eetlepels olijfolie over. Voeg de gehakte oregano toe en meng. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg 4 grote vellen bakpapier open. Leg op elk vel 2 eetlepels van het groentemengsel. Leg er een zeebaarsfilet op en lepel er nog twee eetlepels van het groentemengsel over. Brokkel er feta over en voeg 2 eetlepels witte wijn toe. Vouw de papillot dicht en bind de uiteinden vast met keukentouw.

  4. 4

    Leg de papillotten op een ovenplaat. Gaar 15 minuten in de oven. Serveer meteen als ze uit de oven komen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispapillot met zuiderse groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!