Japanse soep met gegrilde kipreepjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Japanse soep met gegrilde kipreepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere maaltijdsoep à la Pascale Naessens met een Japanse twist.

bereiding
  1. 1

    Breng 1,2 liter water aan de kook en los er de misopasta in op.

  2. 2

    Pel de sjalotten en snij ze in ringen. Voeg samen met de shimeji toe aan de misosoep. Laat 5 minuten mee koken.

  3. 3

    Kruid de kipfilets met peper en zout, bestrijk ze met olijfolie en en gril ze gaar in de grillpan. Snij de kip in reepjes.

  4. 4

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Spoel de spinazie en snij in reepjes.

  5. 5

    Verdeel de spinaziereepjes over de kommen. Giet er de soep over. Werk af met de kip en de lente-ui. Kruid met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng 1,2 liter water aan de kook en los er de misopasta in op.

  2. 2

    Pel de sjalotten en snij ze in ringen. Voeg samen met de shimeji toe aan de misosoep. Laat 5 minuten mee koken.

  3. 3

    Kruid de kipfilets met peper en zout, bestrijk ze met olijfolie en en gril ze gaar in de grillpan. Snij de kip in reepjes.

  4. 4

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Spoel de spinazie en snij in reepjes.

  5. 5

    Verdeel de spinaziereepjes over de kommen. Giet er de soep over. Werk af met de kip en de lente-ui. Kruid met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.