Recept

Japanse soep met gegrilde kipreepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere maaltijdsoep à la Pascale Naessens met een Japanse twist.

bereiding
  1. 1

    Breng 1,2 liter water aan de kook en los er de misopasta in op.

  2. 2

    Pel de sjalotten en snij ze in ringen. Voeg samen met de shimeji toe aan de misosoep. Laat 5 minuten mee koken.

  3. 3

    Kruid de kipfilets met peper en zout, bestrijk ze met olijfolie en en gril ze gaar in de grillpan. Snij de kip in reepjes.

  4. 4

    Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Spoel de spinazie en snij in reepjes.

  5. 5

    Verdeel de spinaziereepjes over de kommen. Giet er de soep over. Werk af met de kip en de lente-ui. Kruid met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Japanse soep met gegrilde kipreepjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!