Recept

Kreeftensoep met garnalen en grissini

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Niets mis met kant-en-klare producten voor je feestmenu! Pimp deze kreeftensoep tot een échte topper.

Kreeftensoep heeft een fluweelzachte textuur en een rijkelijke gelaagde smaak. Koop een kwaliteitsvolle kant-en-klare soep en til ze naar een hoger niveau met een heerlijke afwerking.

Nog lekkere toppings

- Klassieker: snij een stokbrood in dunne plakjes, bestrooi ze met gruyère en gril ze enkele minuten in de oven.

- Liever origineel: stoom enkele kant-en-klare dumplings, bijvoorbeeld met scampi’s.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de kreeftensoep met de cognac en de boter. Breng ze op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Klop de slagroom lichtjes op met de koffie en wat zout.

  3. 3

    Roer net voor het serveren de garnalen door de soep. Werk de soep af met een lepel koffieroom, versgemalen zwarte paper en een takje dille en geef er de grissini bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kreeftensoep met garnalen en grissini

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!