Recept

Gevulde pimientos de padrón met geitenkaas en honing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke combinatie van pittig en zoet! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de pimientos en verwijder de zaden. Leg ze naast elkaar op een met bakpapier beklede ovenplaat.

  2. 2

    Roer de geitenkaas los. Rist de blaadjes van de citroentijm. Meng de honing en de blaadjes citroentijm onder de geitenkaas. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vul de pimientos met de geitenkaas, bestrooi met de pijnboompitten en bedruppel met olijfolie. Gaar ze 5 tot 8 minuten in de oven. Werk af met extra citroentijm en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde pimientos de padrón met geitenkaas en honing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Halveer de pimientos en verwijder de zaden. Leg ze naast elkaar op een met bakpapier beklede ovenplaat.

  2. 2

    Roer de geitenkaas los. Rist de blaadjes van de citroentijm. Meng de honing en de blaadjes citroentijm onder de geitenkaas. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Vul de pimientos met de geitenkaas, bestrooi met de pijnboompitten en bedruppel met olijfolie. Gaar ze 5 tot 8 minuten in de oven. Werk af met extra citroentijm en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!