Zalmrolletjes met mierikswortel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmrolletjes met mierikswortel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk bij de borrel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de zalm in mooie rechthoeken en snij de resterende zalmsnippers zo fijn mogelijk.

    Boen de citroen goed schoon en snij ze in fijne plakjes en dan in kwartjes.

  2. 2

    Meng de slagroom en zure room met de zalmsnippers, mierikswortel, peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk de zalmplakken tot op 1 cm van de rand met de crème. Rol voorzichtig op. Leg ze op de naadkant op een schaal. Dek af met plasticfolie en zet ze minstens 1/2 uur in de koelkast om de crème te laten opstijven.

  4. 4

    Snij met een vlijmscherp mes de zalmrol in plakjes van 2 tot 3 cm dik. Leg op elk hapje een kwartje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de zalm in mooie rechthoeken en snij de resterende zalmsnippers zo fijn mogelijk.

    Boen de citroen goed schoon en snij ze in fijne plakjes en dan in kwartjes.

  2. 2

    Meng de slagroom en zure room met de zalmsnippers, mierikswortel, peper en zout.

  3. 3

    Bestrijk de zalmplakken tot op 1 cm van de rand met de crème. Rol voorzichtig op. Leg ze op de naadkant op een schaal. Dek af met plasticfolie en zet ze minstens 1/2 uur in de koelkast om de crème te laten opstijven.

  4. 4

    Snij met een vlijmscherp mes de zalmrol in plakjes van 2 tot 3 cm dik. Leg op elk hapje een kwartje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.