Wrap met rosbief, bloemkool en chimichurri
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wrap met rosbief, bloemkool en chimichurri

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wraps met rosbief zijn ideaal voor je tuinfeest! 

bereiding
  1. 1

    Maak de chimichurri. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Maak de chilipeper schoon en hak ‘m fijn zonder de zaadjes. Hak de blaadjes van de peterselie en bieslook fijn. Pers de citroen. Meng alle ingrediënten en kruid met zout. Bewaar in de koelkast.

  2. 2

    Maak de bloemkool schoon en snij ‘m met een mandoline of scherp mes in heel fijne plakjes.

  3. 3

    Beleg elke wrap met plakjes rosbief, de bloemkool, de chimichurrisaus en wat jonge bladsla. Rol op en serveer ze meteen of bewaar ze in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de chimichurri. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Maak de chilipeper schoon en hak ‘m fijn zonder de zaadjes. Hak de blaadjes van de peterselie en bieslook fijn. Pers de citroen. Meng alle ingrediënten en kruid met zout. Bewaar in de koelkast.

  2. 2

    Maak de bloemkool schoon en snij ‘m met een mandoline of scherp mes in heel fijne plakjes.

  3. 3

    Beleg elke wrap met plakjes rosbief, de bloemkool, de chimichurrisaus en wat jonge bladsla. Rol op en serveer ze meteen of bewaar ze in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.