Gemarineerde meloen met viognierwijn en dragon
Piet Huysentruyt: “Ik hou van meloen, met ham, in een soepje of gegrild. Bij gegrilde meloen laat ik wat wijn met suiker en sinaasappelsap inkoken tot siroop. Ik serveer de gegrilde meloen met de siroop en een bolletje ijs.”
bereiding
-
1
Snij de meloen in fijne schijfjes en overgiet met de wijn.
-
2
Maal er flink wat peper over en strooi er de gehakte dragon bij.
-
3
Serveer met de ham en versier met wat kervel.
bereiding
-
1
Snij de meloen in fijne schijfjes en overgiet met de wijn.
-
2
Maal er flink wat peper over en strooi er de gehakte dragon bij.
-
3
Serveer met de ham en versier met wat kervel.
Wat zit er in jouw koelkast?
Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.
Of een ander recept?
Gerelateerde Artikels
Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!
Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.