Recept
Crème van gedroogde tomaten
Deze tomatencrème van Piet Huysentruyt is lekker bij geroosterd vlees.
bereiding
-
1
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een smeuïge massa. Voeg indien nog wat olie en water toe.
-
2
Haal de crème door een zeef en schep het geheel in een spuitflesje.
bereiding
-
1
Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een smeuïge massa. Voeg indien nog wat olie en water toe.
-
2
Haal de crème door een zeef en schep het geheel in een spuitflesje.
Wat zit er in jouw koelkast?
Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.
Of een ander recept?
Gerelateerde Artikels
Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!
Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.
Uitschrijven is op elk moment mogelijk |
Privacybeleid