Veenbessen-BBQ-saus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Veenbessen-BBQ-saus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze barbecuesaus kun je ook gebruiken om een stuk vlees te glaceren. Denk maar aan een heerlijk kerstig wildgehaktbrood! De saus is ook erg lekker bij een wildgebraadje of gewone balletjes.

bereiding
  1. 1

    Week de gedroogde veenbessen in water.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof de ui en de knoflook aan in wat olie. Voeg er het paprikapoeder, de ketchup, de mosterd, de Luikse stroop en de worcestersaus aan toe.

  3. 3

    Laat de veenbessen uitlekken en voeg ze toe aan de saus. Laat 10 minuten koken en mix kort. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de gedroogde veenbessen in water.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Stoof de ui en de knoflook aan in wat olie. Voeg er het paprikapoeder, de ketchup, de mosterd, de Luikse stroop en de worcestersaus aan toe.

  3. 3

    Laat de veenbessen uitlekken en voeg ze toe aan de saus. Laat 10 minuten koken en mix kort. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.