Artisjokdip met basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Artisjokdip met basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je kunt deze dip zeker een dag in de koelkast bewaren. Nog een restje? Smeer het op je boterham!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel de knoflook en hak grof. Doe de artisjokharten, de knoflook, het basilicum, de roomkaas en de mayonaise in een blender en mix fijn.

  2. 2

    Meng er de gruyère onder en kruid met peper en zout. Giet in een ovenschaal en gaar 25 minuten in de oven. Serveer de dip warm, lauw of afgekoeld.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel de knoflook en hak grof. Doe de artisjokharten, de knoflook, het basilicum, de roomkaas en de mayonaise in een blender en mix fijn.

  2. 2

    Meng er de gruyère onder en kruid met peper en zout. Giet in een ovenschaal en gaar 25 minuten in de oven. Serveer de dip warm, lauw of afgekoeld.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.