Recept

Kruidig bloemkoolsoepje met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit kruidige soepje met scampi's maak je in 15 minuten

bereiding
  1. 1

    Spoel de prei en de bloemkool en snij in fijne stukken. Stoof de ui, de prei en de bloemkool 5 minuten aan in 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper, zout, kerrie- en komijnpoeder. Giet de bouillon erbij en laat 15 minuten zachtjes koken. Mix de soep met een staafmixer.

  2. 2

    Voeg de romanescoroosjes met de erwtjes toe aan de soep en laat 5 minuten zacht koken.

  3. 3

    Bak de scampi ’s in olijfolie en kruid met peper, zout en paprikapoeder.

  4. 4

    Verdeel de soep over kommetjes en werk af met de gebakken scampi’s en de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kruidig bloemkoolsoepje met scampi's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!