Kruidig bloemkoolsoepje met scampi's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidig bloemkoolsoepje met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit kruidige soepje met scampi's maak je in 15 minuten

bereiding
  1. 1

    Spoel de prei en de bloemkool en snij in fijne stukken. Stoof de ui, de prei en de bloemkool 5 minuten aan in 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper, zout, kerrie- en komijnpoeder. Giet de bouillon erbij en laat 15 minuten zachtjes koken. Mix de soep met een staafmixer.

  2. 2

    Voeg de romanescoroosjes met de erwtjes toe aan de soep en laat 5 minuten zacht koken.

  3. 3

    Bak de scampi ’s in olijfolie en kruid met peper, zout en paprikapoeder.

  4. 4

    Verdeel de soep over kommetjes en werk af met de gebakken scampi’s en de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de prei en de bloemkool en snij in fijne stukken. Stoof de ui, de prei en de bloemkool 5 minuten aan in 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper, zout, kerrie- en komijnpoeder. Giet de bouillon erbij en laat 15 minuten zachtjes koken. Mix de soep met een staafmixer.

  2. 2

    Voeg de romanescoroosjes met de erwtjes toe aan de soep en laat 5 minuten zacht koken.

  3. 3

    Bak de scampi ’s in olijfolie en kruid met peper, zout en paprikapoeder.

  4. 4

    Verdeel de soep over kommetjes en werk af met de gebakken scampi’s en de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.