Lenteminestrone
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lenteminestrone

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit slanke gerecht met een Italiaanse twist maak je in 20 minuten. 

bereiding
  1. 1

    Kook de ‘fragola di sarda’ beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. 2

    Zet een grote pot op het vuur en breng de groentebouillon aan de kook met de takjes tijm, de steeltjes van het basilicum en de peterselie.

  3. 3

    Voeg de erwten, de tuinbonen en de asperges toe en kook ze in 3 minuten beetgaar.

  4. 4

    Maak de prei, de selder en de courgette schoon en snij de groenten in halve ringen. Voeg ze toe en kook nog zo’n 2 minuten verder. Voeg ten slotte de fragola di sarda toe.

  5. 5

    Schep de soep in kommetjes of diepe borden. Breng op smaak met olijfolie en peper en zout. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de ‘fragola di sarda’ beetgaar volgens de instructies op de verpakking.

  2. 2

    Zet een grote pot op het vuur en breng de groentebouillon aan de kook met de takjes tijm, de steeltjes van het basilicum en de peterselie.

  3. 3

    Voeg de erwten, de tuinbonen en de asperges toe en kook ze in 3 minuten beetgaar.

  4. 4

    Maak de prei, de selder en de courgette schoon en snij de groenten in halve ringen. Voeg ze toe en kook nog zo’n 2 minuten verder. Voeg ten slotte de fragola di sarda toe.

  5. 5

    Schep de soep in kommetjes of diepe borden. Breng op smaak met olijfolie en peper en zout. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.