Recept

Oosterse dorade met courgettenoedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Waarom eens niet de oosterse toer opgaan? Met deze dorade combineer je heerlijke smaken.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de gember, spoel de limoen. Snij beide in plakjes. Spoel de buik van de dorade en dep droog met keukenpapier. Vul de buikholte op met citroengras, limoen, gember en peterselie. Kruid de vis van buiten met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en zet 25 à 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Spoel de courgettes. Maak er met een spiraalsnijder noedels van. Maak de chilipeper schoon en snipper fijn. Verhit een pan met olijfolie en fruit er de chili in aan. Voeg de courgetti toe en roerbak kort. Voeg de kokosroom toe en laat even inkoken. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Serveer de dorade met de noedels. Werk af met de koriander en strooi er nog wat geraspte kokos over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Oosterse dorade met courgettenoedels

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!