Recept

Thaise quinoasalade met bloedzuring, groenten, granaatappel en cashewnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere en gezonde Oosterse salade. 

bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en snij ze in zeer dunne schijven. Roerbak ze 5 minuten braden in hete olijfolie en roer hierbij af en toe. Laat ze dan afkoelen. Pel de ui en snij in fijne blokjes.

  2. 2

    Haal de pitjes uit de granaatappel en uit de vliesjes. Spoel de bloedzuring en zwier droog. Spoel en reinig de rodekool en snij in fijne repen.

  3. 3

    Vermeng alle voorbereide ingrediënten in een kom met de cashewnoten, het limoensap, beide oliën en de sojasaus. Serveer er naar eigen wens nog pindasaus bij.

  4. 4

    Gaar de quinoa volgens de instructies op de verpakking.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Thaise quinoasalade met bloedzuring, groenten, granaatappel en cashewnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de wortelen en snij ze in zeer dunne schijven. Roerbak ze 5 minuten braden in hete olijfolie en roer hierbij af en toe. Laat ze dan afkoelen. Pel de ui en snij in fijne blokjes.

  2. 2

    Haal de pitjes uit de granaatappel en uit de vliesjes. Spoel de bloedzuring en zwier droog. Spoel en reinig de rodekool en snij in fijne repen.

  3. 3

    Vermeng alle voorbereide ingrediënten in een kom met de cashewnoten, het limoensap, beide oliën en de sojasaus. Serveer er naar eigen wens nog pindasaus bij.

  4. 4

    Gaar de quinoa volgens de instructies op de verpakking.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!