Recept

Franse klassieker: toast champignon

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Je hebt maar weinig ingrediënten nodig voor deze toast, zorg dus dat die van topkwaliteit zijn 

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Maak de champignons schoon en snij ze in partjes. Hak de blaadjes van de peterselie fijn.

  2. 2

    Verhit een scheut olijfolie in een grote pan en bak hierin op een hoog vuur de champignons. Voeg 1 eetlepel boter, enkele druppels citroensap, de peterselie en de knoflook toe en kruid met peper en zout. Laat nog enkele minuten bakken.

  3. 3

    Rooster de sneetjes brood of bak ze bruin in een klontje boter. Verdeel er de champignons over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Franse klassieker: toast champignon
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Maak de champignons schoon en snij ze in partjes. Hak de blaadjes van de peterselie fijn.

  2. 2

    Verhit een scheut olijfolie in een grote pan en bak hierin op een hoog vuur de champignons. Voeg 1 eetlepel boter, enkele druppels citroensap, de peterselie en de knoflook toe en kruid met peper en zout. Laat nog enkele minuten bakken.

  3. 3

    Rooster de sneetjes brood of bak ze bruin in een klontje boter. Verdeel er de champignons over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!