• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toast champignon met verse kruidenboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor de kruidenboter
  1. 1

    Smelt de boter in een pan tot het ei­ wit bovendrijft. Schep de vlokken eiwit weg en laat de boter afkoelen.

  2. 2

    Spoel de kruiden en snipper ze fijn. Verdeel ze over een ijsblokjeshouder. Overgiet met de gesmolten boter en zet in diepvries.

bereiding
  1. 1

    Toast het brood. Borstel de champig­nons en bak ze in kruidenboter.

  2. 2

    Beleg de toast met champignons. Overgiet met de gesmolten kruiden­ boter, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg er nog wat extra kruidenboter bovenop. Ook lekker met een restje oud brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Voor de kruidenboter
  1. 1

    Smelt de boter in een pan tot het ei­ wit bovendrijft. Schep de vlokken eiwit weg en laat de boter afkoelen.

  2. 2

    Spoel de kruiden en snipper ze fijn. Verdeel ze over een ijsblokjeshouder. Overgiet met de gesmolten boter en zet in diepvries.

bereiding
  1. 1

    Toast het brood. Borstel de champig­nons en bak ze in kruidenboter.

  2. 2

    Beleg de toast met champignons. Overgiet met de gesmolten kruiden­ boter, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg er nog wat extra kruidenboter bovenop. Ook lekker met een restje oud brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.