Recept

Toast champignon met verse kruidenboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor de kruidenboter
  1. 1

    Smelt de boter in een pan tot het ei­ wit bovendrijft. Schep de vlokken eiwit weg en laat de boter afkoelen.

  2. 2

    Spoel de kruiden en snipper ze fijn. Verdeel ze over een ijsblokjeshouder. Overgiet met de gesmolten boter en zet in diepvries.

bereiding
  1. 1

    Toast het brood. Borstel de champig­nons en bak ze in kruidenboter.

  2. 2

    Beleg de toast met champignons. Overgiet met de gesmolten kruiden­ boter, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg er nog wat extra kruidenboter bovenop. Ook lekker met een restje oud brood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!