Spaghetti met geroosterde kerstomaatjes en basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met geroosterde kerstomaatjes en basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze lentespaghetti is echt comfort food.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Snij de tomaten in kwartjes. Meng de tijm en het koriander- en venkelzaad en stamp ze iets fijner in een vijzel. Voeg olijfolie, peper en zout toe.

  2. 2

    Leg de tomatenkwartjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Lepel er wat van de kruidenolie over en zet 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng er de rest van de kruidenolie door. Verdeel de pasta over borden. Leg er de tomatenkwartjes bij, werk af met verbrokkelde feta en enkele blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Snij de tomaten in kwartjes. Meng de tijm en het koriander- en venkelzaad en stamp ze iets fijner in een vijzel. Voeg olijfolie, peper en zout toe.

  2. 2

    Leg de tomatenkwartjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Lepel er wat van de kruidenolie over en zet 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng er de rest van de kruidenolie door. Verdeel de pasta over borden. Leg er de tomatenkwartjes bij, werk af met verbrokkelde feta en enkele blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.