Recept

Portobello quiches

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Creatief ideetje: portobello's als quichebodem! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de portobello's schoon en verwijder de steel. Leg ze op een bakplaat.

  2. 2

    Verwijder de uiteinden van de groene aspergers en halveer ze. Klop de room los met de eieren en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Leg enkele asperges in de portobello’s. Giet er het eimengsel op en strooi er wat geraspte kaas over. Zet voorzichtig in de oven.

  4. 4

    Bak de portobello’s 20 à 25 minuten tot de vulling stevig is en de kaas goudgeel. Serveer met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Portobello quiches
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de portobello's schoon en verwijder de steel. Leg ze op een bakplaat.

  2. 2

    Verwijder de uiteinden van de groene aspergers en halveer ze. Klop de room los met de eieren en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Leg enkele asperges in de portobello’s. Giet er het eimengsel op en strooi er wat geraspte kaas over. Zet voorzichtig in de oven.

  4. 4

    Bak de portobello’s 20 à 25 minuten tot de vulling stevig is en de kaas goudgeel. Serveer met een slaatje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!