Volkorenpita met rucola en gedroogde ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Volkorenpita met rucola en gedroogde ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een pita als ontbijt? Zeg ja tegen deze gezonde versie! 

bereiding
  1. 1

    Maak een vinaigrette van de olijfolie, de wittewijnazijn en de citroenschil en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Zet een grillpan op het vuur en gril er de pitabroodjes in. Spoel de rucola en zwier droog. Hak de pecannoten grof en rooster in een antikleefpan.

  3. 3

    Snij de pitabroodjes open tot in de helft en vul met de rucola, 2 sneetjes gedroogde ham, wat pecannoten en de parmezaan. Serveer er de citroenvinaigrette bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak een vinaigrette van de olijfolie, de wittewijnazijn en de citroenschil en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Zet een grillpan op het vuur en gril er de pitabroodjes in. Spoel de rucola en zwier droog. Hak de pecannoten grof en rooster in een antikleefpan.

  3. 3

    Snij de pitabroodjes open tot in de helft en vul met de rucola, 2 sneetjes gedroogde ham, wat pecannoten en de parmezaan. Serveer er de citroenvinaigrette bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.