Recept

Volkorenpita met rucola en gedroogde ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een pita als ontbijt? Zeg ja tegen deze gezonde versie! 

bereiding
  1. 1

    Maak een vinaigrette van de olijfolie, de wittewijnazijn en de citroenschil en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Zet een grillpan op het vuur en gril er de pitabroodjes in. Spoel de rucola en zwier droog. Hak de pecannoten grof en rooster in een antikleefpan.

  3. 3

    Snij de pitabroodjes open tot in de helft en vul met de rucola, 2 sneetjes gedroogde ham, wat pecannoten en de parmezaan. Serveer er de citroenvinaigrette bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenpita met rucola en gedroogde ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Maak een vinaigrette van de olijfolie, de wittewijnazijn en de citroenschil en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Zet een grillpan op het vuur en gril er de pitabroodjes in. Spoel de rucola en zwier droog. Hak de pecannoten grof en rooster in een antikleefpan.

  3. 3

    Snij de pitabroodjes open tot in de helft en vul met de rucola, 2 sneetjes gedroogde ham, wat pecannoten en de parmezaan. Serveer er de citroenvinaigrette bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!