Stoofvlees kotfoodstyle
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofvlees kotfoodstyle

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stoofvlees maken voor 1 persoon? Ja hoor! Tip van Loïc: “Varkensspiering is veel sneller gaar dan gewoon stoofvlees en blijft lekker sappig.”

 

bereiding
  1. 1

    Bak de spiering aan in hete boter.

  2. 2

    Pel de ui en snij ‘m in ringen. Schil de wortel en snij ‘m in kleine stukken. Voeg de ui en de wortel bij de spiering.

  3. 3

    Verkruimel het bouillonblokje boven het vlees en voeg de Luikse siroop toe. Voeg de bloem toe. Roer goed om en bevochtig met de pils en een 125 milliliter water. Kruid met peper en laat nog 5 minuten sudderen. Serveer met frietjes van de frituur en mayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bak de spiering aan in hete boter.

  2. 2

    Pel de ui en snij ‘m in ringen. Schil de wortel en snij ‘m in kleine stukken. Voeg de ui en de wortel bij de spiering.

  3. 3

    Verkruimel het bouillonblokje boven het vlees en voeg de Luikse siroop toe. Voeg de bloem toe. Roer goed om en bevochtig met de pils en een 125 milliliter water. Kruid met peper en laat nog 5 minuten sudderen. Serveer met frietjes van de frituur en mayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.