Recept

Curry van varkensreepjes, champignons en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze curry zet je op tafel voor 3,50 euro per persoon! 

bereiding
  1. 1

    Meng de kokosmelk met de bouillon. Roer de currypasta erdoor en verwarm op zacht vuur.

  2. 2

    Snij intussen de champignons in vieren. Snij de steel van de paksoi in ringen en snij het groen, maar hou het apart.

  3. 3

    Snij de chilipeper, zonder de zaadjes, in ringen, en de lente-ui in schuine ringetjes. Voeg de champignons, de paksoiringen, de lente-ui en de chilipeper toe aan de currysaus en laat 5 à 10 minuutjes zachtjes pruttelen. Voeg de laatste 2 minuten het groene blad van de paksoi toe.

  4. 4

    Kook de noedels gaar volgens de instructies op de verpakking.

  5. 5

    Bak intussen de varkensreepjes goudbruin en kruid met peper en zout. Lepel de reepjes in de curry. Serveer met noedels en werk af met sesamzaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Curry van varkensreepjes, champignons en lente-ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!