Recept

Gele viscurry met butternut en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maak deze gele viscurry met je favoriete witte seizoensvis.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Schil de butternut en snij het vruchtvlees in blokjes. Kneus het citroengras. Snij de pieterman- en zalmfilet in hapklare blokjes.

  2. 2

    Verhit de sojaolie in een pan en fruit er de ui in. Voeg het citroengras en de currypasta toe. Schep goed om en blus met de kokosmelk.

  3. 3

    Voeg de pompoen toe aan de saus. Giet er de visbouillon bij, breng op smaak met de kurkuma en laat 10 minuten op een zacht vuurt sudderen.

  4. 4

    Voeg de blokjes vis en kerstomaten toe en laat nog 7 à 10 minuten zachtjes verder garen. Bestrooi net voor het serveren met verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gele viscurry met butternut en lente-ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!