• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vegetarische wokschotel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezond én snel klaar!

bereiding
  1. 1

    Spoel de groenten. Snij de lente-ui in ringen. Snij de paprika in repen. Halveer de peultjes in de lengte. 

  2. 2

    Verhit wat olie in de wok en voeg de lente-ui en gember toe. Roerbak enkele seconden. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe, breng aan de kook.

  3. 3

    Voeg de maïskolfjes, broccoliroosjes en peultjes toe. Laat 3 tot 4 minuten sudderen. Voeg dan de paprikareepjes, het limoensap, de suiker en de helft van de korianderblaadjes toe. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de curry over kommetjes of borden en werk af met de rest van de koriander en de munt. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de groenten. Snij de lente-ui in ringen. Snij de paprika in repen. Halveer de peultjes in de lengte. 

  2. 2

    Verhit wat olie in de wok en voeg de lente-ui en gember toe. Roerbak enkele seconden. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe, breng aan de kook.

  3. 3

    Voeg de maïskolfjes, broccoliroosjes en peultjes toe. Laat 3 tot 4 minuten sudderen. Voeg dan de paprikareepjes, het limoensap, de suiker en de helft van de korianderblaadjes toe. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de curry over kommetjes of borden en werk af met de rest van de koriander en de munt. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.