Recept

Gepofte aardappelen met kruiden-roomkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker bij je zondagse gebraadje. Of met een salade erbij als lunchgerecht.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Prik enkele gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze 1 uur in de oven.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalotten en snij de kruiden fijn. Meng de roomkaas met de zure room, sjalotten en kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de lente-uitjes en bak ze in olijfolie beetgaar.

  3. 3

    Vouw het aluminiumfolie open, snij de aardappelen kruislings in en duw ze iets open. Steek er de lente-uitjes in en schep er de kruidenroom op. Bestrooi nog met extra verse kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gepofte aardappelen met kruiden-roomkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!