Gepofte aardappelen met kruiden-roomkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepofte aardappelen met kruiden-roomkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker bij je zondagse gebraadje. Of met een salade erbij als lunchgerecht.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Prik enkele gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze 1 uur in de oven.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalotten en snij de kruiden fijn. Meng de roomkaas met de zure room, sjalotten en kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de lente-uitjes en bak ze in olijfolie beetgaar.

  3. 3

    Vouw het aluminiumfolie open, snij de aardappelen kruislings in en duw ze iets open. Steek er de lente-uitjes in en schep er de kruidenroom op. Bestrooi nog met extra verse kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Prik enkele gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze 1 uur in de oven.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalotten en snij de kruiden fijn. Meng de roomkaas met de zure room, sjalotten en kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de lente-uitjes en bak ze in olijfolie beetgaar.

  3. 3

    Vouw het aluminiumfolie open, snij de aardappelen kruislings in en duw ze iets open. Steek er de lente-uitjes in en schep er de kruidenroom op. Bestrooi nog met extra verse kruiden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.