Volkorenpasta met korianderpesto en warmgerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Volkorenpasta met korianderpesto en warmgerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit vullend bord pasta staat supersnel op tafel. 

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Maak de lente-ui schoon en snipper in ringen.

  2. 2

    Pel de knoflook. Doe de koriander samen met de knoflook, de pijnboompitten, het citroensap en de olijfolie in een blender en mix fijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng er de pesto onder. Verdeel over de borden en leg er stukjes zalm bij. Werk af met de extra koriander en de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Maak de lente-ui schoon en snipper in ringen.

  2. 2

    Pel de knoflook. Doe de koriander samen met de knoflook, de pijnboompitten, het citroensap en de olijfolie in een blender en mix fijn. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af en meng er de pesto onder. Verdeel over de borden en leg er stukjes zalm bij. Werk af met de extra koriander en de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.