Panzanella van gegrilde groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panzanella van gegrilde groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere broodsalade met extra veel groenen. We kiezen ervoor de groenten te grillen, want dat gaat heerlijk samen met getoast brood

bereiding
  1. 1

    Snij de courgette in linten en bestrijk met olijfolie. Snij de perzik, met schil, in kwartjes en bestrijk met olijfolie. Verhit een grillpan en gril de courgette en perzik.

  2. 2

    Toast het brood en snij in blokjes. Maak een vinaigrette. Meng de balsamicoazijn met het citroensap en de olijfolie, breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Vul de borden met veldsla, verdeel er de courgette en perzik over. Werk af met de manchegoschilfers en de broodcroutons, serveer met de balsamicovinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de courgette in linten en bestrijk met olijfolie. Snij de perzik, met schil, in kwartjes en bestrijk met olijfolie. Verhit een grillpan en gril de courgette en perzik.

  2. 2

    Toast het brood en snij in blokjes. Maak een vinaigrette. Meng de balsamicoazijn met het citroensap en de olijfolie, breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Vul de borden met veldsla, verdeel er de courgette en perzik over. Werk af met de manchegoschilfers en de broodcroutons, serveer met de balsamicovinaigrette.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.