Quinoasalade met geroosterde paprika en kikkererwten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Quinoasalade met geroosterde paprika en kikkererwten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker vegetarisch bijgerechtje.

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de munt en snipper fijn, maar hou enkele blaadjes apart. Maak de lente-ui schoon en snij in ringen. Pers de limoen. Snij de gegrilde paprika in reepjes.

  2. 2

    Spoel de kikkererwten onder koud water en laat goed uitlekken. Halveer de granaatappel en haal er de pitjes uit.

  3. 3

    Giet de quinoa af en meng er de olijfolie en het limoensap onder. Roer er de paprika, lente-uitjes, munt en kikkererwten onder.

  4. 4

    Bestrooi met de granaatappelpitjes, kruid met peper en zout en werk af met extra blaadjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de munt en snipper fijn, maar hou enkele blaadjes apart. Maak de lente-ui schoon en snij in ringen. Pers de limoen. Snij de gegrilde paprika in reepjes.

  2. 2

    Spoel de kikkererwten onder koud water en laat goed uitlekken. Halveer de granaatappel en haal er de pitjes uit.

  3. 3

    Giet de quinoa af en meng er de olijfolie en het limoensap onder. Roer er de paprika, lente-uitjes, munt en kikkererwten onder.

  4. 4

    Bestrooi met de granaatappelpitjes, kruid met peper en zout en werk af met extra blaadjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.