Spaghetti aglio e olio
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti aglio e olio

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een van de simpelste pasta's die er bestaan, maar superlekker!

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snij in plakjes. Zet een steelpannetje op het vuur met de plakjes knoflook en de kerstomaatjes in. Laat de tomaatjes en de knoflook een kwartier sudderen op een zacht vuur.

  2. 2

    Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  3. 3

    Snipper de peterselie en het basilicum. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe aan de looksaus. Schep om. Breng op smaak met peper, zout en citroensap en -rasp.

  4. 4

    Serveer de pasta met de rest van de parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snij in plakjes. Zet een steelpannetje op het vuur met de plakjes knoflook en de kerstomaatjes in. Laat de tomaatjes en de knoflook een kwartier sudderen op een zacht vuur.

  2. 2

    Kook de spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  3. 3

    Snipper de peterselie en het basilicum. Voeg de spaghetti, peterselie, het basilicum en de helft van de kaas toe aan de looksaus. Schep om. Breng op smaak met peper, zout en citroensap en -rasp.

  4. 4

    Serveer de pasta met de rest van de parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.