Yoghurtijs met gemarineerde meloenbolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Yoghurtijs met gemarineerde meloenbolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Meloen is dé smaak van de zomer. Met dit homemade yoghurtijs wordt je favoriete fruit nóg lekkerder. Bovendien is dit ijsje slank en gezond!

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de limoen. Meng de yoghurt met 1 koffielepel limoenschil en zoet naar smaak met honing of stevia. Vul 4 kartonnen ijspotjes met de yoghurt en zet minstens 2 uur in de diepvriezer.

  2. 2

    Halveer de meloen, verwijder de pitjes en haal er met een meloenlepel bolletjes uit. Per de sinaasappel en meng het sap met 1 koffielepel honing en de tijmblaadjes. Meng de marinade door de meloenbolletjes en zet tot gebruik in de koelkast.

  3. 3

    Werk de potjes yoghurtijs af met de gemarineerde meloenbolletjes en wat extra verse tijm, en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rasp de schil van de limoen. Meng de yoghurt met 1 koffielepel limoenschil en zoet naar smaak met honing of stevia. Vul 4 kartonnen ijspotjes met de yoghurt en zet minstens 2 uur in de diepvriezer.

  2. 2

    Halveer de meloen, verwijder de pitjes en haal er met een meloenlepel bolletjes uit. Per de sinaasappel en meng het sap met 1 koffielepel honing en de tijmblaadjes. Meng de marinade door de meloenbolletjes en zet tot gebruik in de koelkast.

  3. 3

    Werk de potjes yoghurtijs af met de gemarineerde meloenbolletjes en wat extra verse tijm, en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.