• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frozen yoghurt ijstaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Ontpit de dadels. Doe ze met de amandelen, het kokospoeder en de cacao in een blender of keukenmachine en mix fijn.

  2. 2

    Vet een rechthoekige bakvorm met losse bodem in en vul met de dadel-notenpasta. Druk goed aan en zet 10 minuten in de diepvriezer. Haal intussen het yoghurtijs uit de diepvriezer en laat het wat zacht worden.

  3. 3

    Schep het yoghurtijs in de vorm op de dadel-notenbodem en verdeel er de diepgevroren frambozen over.

  4. 4

    Laat 2 uur bevriezen in de diepvriezer.

  5. 5

    Snij de ijstaart in stukken en garneer met wat verse munt.

  6. TIP

  7. 6

    Je kunt het yoghurtijs ook zelf maken met dit recept. Verdriedubbel de hoeveelheden (maar niet de hoeveelheid citroen!) en voeg er wat coulis van rode bessen of frambozen aan toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Ontpit de dadels. Doe ze met de amandelen, het kokospoeder en de cacao in een blender of keukenmachine en mix fijn.

  2. 2

    Vet een rechthoekige bakvorm met losse bodem in en vul met de dadel-notenpasta. Druk goed aan en zet 10 minuten in de diepvriezer. Haal intussen het yoghurtijs uit de diepvriezer en laat het wat zacht worden.

  3. 3

    Schep het yoghurtijs in de vorm op de dadel-notenbodem en verdeel er de diepgevroren frambozen over.

  4. 4

    Laat 2 uur bevriezen in de diepvriezer.

  5. 5

    Snij de ijstaart in stukken en garneer met wat verse munt.

  6. TIP

  7. 6

    Je kunt het yoghurtijs ook zelf maken met dit recept. Verdriedubbel de hoeveelheden (maar niet de hoeveelheid citroen!) en voeg er wat coulis van rode bessen of frambozen aan toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.