• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot met rood fruit, steranijs en vanilleijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een origineel dessert!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in vieren.

  2. 2

    Leg een stuk bakpapier op een bakplaat. Schik er de aardbeipartjes, de frambozen en de rode bessen op. Bestrooi met wat kaneelpoeder en leg een steranijs in elke papillot. Bedruppel met wat limoensap.

  3. 3

    Vouw de papillotten dicht en zet ze zo’n 10 min. in de oven.

  4. 4

    Haal de papillotten uit de oven, open ze en leg er een bolletje vanilleijs op, kruimel er wat speculoos over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in vieren.

  2. 2

    Leg een stuk bakpapier op een bakplaat. Schik er de aardbeipartjes, de frambozen en de rode bessen op. Bestrooi met wat kaneelpoeder en leg een steranijs in elke papillot. Bedruppel met wat limoensap.

  3. 3

    Vouw de papillotten dicht en zet ze zo’n 10 min. in de oven.

  4. 4

    Haal de papillotten uit de oven, open ze en leg er een bolletje vanilleijs op, kruimel er wat speculoos over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.