Warme vruchtenpunch met kaneel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Warme vruchtenpunch met kaneel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vruchtendessert met pittige twist

bereiding
  1. 1

    Breng de wijn aan de kook met de bruine suiker, de citroenschil, het kaneelstokje, de kruidnagels en de steranijs. Laat 5 minuten koken.

  2. 2

    Zeef de wijn, voeg er de bosvruchten aan toe en laat nog 1 keer opkoken. Meng het maIszetmeel met het sinaasappelsap, voeg aan de bosvruchten toe en laat indikken. Laat afkoelen.

  3. 3

    Meng de plattekaas met de maanzaadjes en de suiker. Klop de room stijf en meng met de plattekaas.

  4. 4

    Verdeel de vruchtenpunch over glaasjes, werk af met de plattekaas, een stukje steranijs en wat bosvruchten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de wijn aan de kook met de bruine suiker, de citroenschil, het kaneelstokje, de kruidnagels en de steranijs. Laat 5 minuten koken.

  2. 2

    Zeef de wijn, voeg er de bosvruchten aan toe en laat nog 1 keer opkoken. Meng het maIszetmeel met het sinaasappelsap, voeg aan de bosvruchten toe en laat indikken. Laat afkoelen.

  3. 3

    Meng de plattekaas met de maanzaadjes en de suiker. Klop de room stijf en meng met de plattekaas.

  4. 4

    Verdeel de vruchtenpunch over glaasjes, werk af met de plattekaas, een stukje steranijs en wat bosvruchten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.