Recept

Gegrilde kippenboutjes met pittige rub

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze zoet-pikante rub past perfect bij malse kippenboutjes. Opgelet, reken 2 uur om het vlees te marineren. 

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de rub. Wrijf er de kippenbouten mee in en laat 2 uur marineren in de koelkast.

  2. 2

    Wrijf het rooster in met olie en gril de boutjes eerst 2 minuten langs elke kant op een hoog vuur.

  3. 3

    Leg de kippenboutjes op een hoger rooster en bak nog 15 minuten. Serveer ze met een dipsaus: de caeserdressing van blz. xx past hier perfect bij.

  4. 4

    Voor een korstje stop je best nog wat boter onder het vel van de kippenbouten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde kippenboutjes met pittige rub
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de rub. Wrijf er de kippenbouten mee in en laat 2 uur marineren in de koelkast.

  2. 2

    Wrijf het rooster in met olie en gril de boutjes eerst 2 minuten langs elke kant op een hoog vuur.

  3. 3

    Leg de kippenboutjes op een hoger rooster en bak nog 15 minuten. Serveer ze met een dipsaus: de caeserdressing van blz. xx past hier perfect bij.

  4. 4

    Voor een korstje stop je best nog wat boter onder het vel van de kippenbouten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!