Recept

Tagliata met gemarineerde kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een tagliata dat is Italië op zijn puurst: fijne sneedjes rundsvlees, geserveerd met kraakverse kerstomaatjes en rucola. That's it !

Bovendien helemaal oké volgens de principes van Pascale Naessens

bereiding
  1. 1

    Spoel het basilicum en hak fijn. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Pel en plet de knoflook. Meng de marsalawijn met de knoflook, de balsamicoazijn, de Provençaalse kruiden en wat peper en zout.

  2. 2

    Doe het marsala-mengsel in een pannetje en laat tot de helft inkoken. Giet het mengsel over de kerstomaatjes en laat zeker 1 uur marineren. Voeg het gehakte basilicum toe als de tomaatjes afgekoeld zijn.

  3. 3

    Verhit een grillpan, wrijf het stuk bavette in met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril het in de hete pan 2 minuten aan beide kanten.

  4. 4

    Laat het vlees even rusten en snij het dan in fijne plakjes. Serveer met de gemarineerde kerstomaatjes en een handvol rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliata met gemarineerde kerstomaatjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!