Carpaccio van zeeduivel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van zeeduivel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Duivels voorgerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Leg de vis even in de diepvriezer zodat het snijden straks makkelijker lukt.

  2. 2

    Snij de zeeduivelfilet (zonder vel of vliesjes) met een scherp mes in héél dunne plakjes.

  3. 3

    Verdeel over 4 borden, strooi er wat gemengde peperbolletjes, grof zeezout en wat kappertjes over.

  4. 4

    Besprenkel met goede olijfolie en zet tot aan het serveren in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Leg de vis even in de diepvriezer zodat het snijden straks makkelijker lukt.

  2. 2

    Snij de zeeduivelfilet (zonder vel of vliesjes) met een scherp mes in héél dunne plakjes.

  3. 3

    Verdeel over 4 borden, strooi er wat gemengde peperbolletjes, grof zeezout en wat kappertjes over.

  4. 4

    Besprenkel met goede olijfolie en zet tot aan het serveren in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.