Recept

Aardappelnestjes met kwarteleitje, asperges en erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stijlvol hapje voor je paasbrunch.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Schil de zoete aardappelen, rasp ze fijn en knijp er al het vocht uit. Klop de eieren los met wat peper en zout en meng er de zoete aardappel onder.

  2. 2

    Beboter 8 muffinvormpjes en vul ze voor 2/3 met het mengsel. Duw het midden goed aan om nestjes te vormen. Zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en kruid met peper en zout. Kook de kwarteleieren 3 minuten en pel ze.

  4. 4

    Blancheer de erwtjes 3 minuten in lichtgezouten water. Hussel de aspergepunten door elkaar met olijfolie. Kruid met peper en zout en bak ze beetgaar.

  5. 5

    Haal de nestjes uit de vorm, vul ze op met waterkers, erwtjes en de aspergepunten. Werk af met een gehalveerd kwarteleitje. Geef er de vinaigrette bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelnestjes met kwarteleitje, asperges en erwtjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!