Kipspiesje met groene asperges, meloen en sesam
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kipspiesje met groene asperges, meloen en sesam

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassende combinatie!

bereiding
  1. 1

    Haal met een parisiennelepel bolletjes uit de meloen. Blancheer de groene asperges beetgaar in gezouten water tegen de kook aan. Snij de lente-ui en de chili (zonder zaadjes) in ringetjes.

  2. 2

    Snij de kip in fijne repen en rijg die op 4 metalen satéprikkers. Bak de spiesjes in de sesam- en arachideolie. Voeg de gember en de sojasaus toe aan de saus en lepel geregeld over de kip.

  3. 3

    Kook de rijstnoedels gaar in kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.

  4. 4

    Neem 4 borden. Leg er wat van de uitgelekte noedels op, samen met wat asperges en meloenbolletjes. Leg er een kipspiesje bij en werk af met de saus, de sesamzaadjes, de lente-ui en de chiliringetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Haal met een parisiennelepel bolletjes uit de meloen. Blancheer de groene asperges beetgaar in gezouten water tegen de kook aan. Snij de lente-ui en de chili (zonder zaadjes) in ringetjes.

  2. 2

    Snij de kip in fijne repen en rijg die op 4 metalen satéprikkers. Bak de spiesjes in de sesam- en arachideolie. Voeg de gember en de sojasaus toe aan de saus en lepel geregeld over de kip.

  3. 3

    Kook de rijstnoedels gaar in kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.

  4. 4

    Neem 4 borden. Leg er wat van de uitgelekte noedels op, samen met wat asperges en meloenbolletjes. Leg er een kipspiesje bij en werk af met de saus, de sesamzaadjes, de lente-ui en de chiliringetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.