Recept

Kipspiesje met groene asperges, meloen en sesam

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassende combinatie!

bereiding
  1. 1

    Haal met een parisiennelepel bolletjes uit de meloen. Blancheer de groene asperges beetgaar in gezouten water tegen de kook aan. Snij de lente-ui en de chili (zonder zaadjes) in ringetjes.

  2. 2

    Snij de kip in fijne repen en rijg die op 4 metalen satéprikkers. Bak de spiesjes in de sesam- en arachideolie. Voeg de gember en de sojasaus toe aan de saus en lepel geregeld over de kip.

  3. 3

    Kook de rijstnoedels gaar in kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.

  4. 4

    Neem 4 borden. Leg er wat van de uitgelekte noedels op, samen met wat asperges en meloenbolletjes. Leg er een kipspiesje bij en werk af met de saus, de sesamzaadjes, de lente-ui en de chiliringetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipspiesje met groene asperges, meloen en sesam

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!