Recept

Pittige wok met groene asperges en varkenshaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker wokgerecht met asperges. 

bereiding
  1. 1

    Pel de sjalotten en snij ze in reepjes. Snij de harde onderkanten van de asperges en snij de asperges in stukken van 5 centimeter. Snij het varkenshaasje in reepjes.

  2. 2

    Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen. Giet ze af en laat ze uitlekken.

  3. 3

    Maak de saus. Pel en plet de knoflook. Maak de chilipeper schoon en snipper hem heel fijn zonder de zaadjes. Meng alle ingrediënten voor de saus.

  4. 4

    Verhit wat zonnebloemolie en roerbak de sjalot, de asperges en de reepjes varkenshaasje op een hoog vuur gaar in enkele minuten. Voeg de saus, de noedels en enkele druppels limoensap toe en laat 1 minuut meebakken. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pittige wok met groene asperges en varkenshaasje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!