• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde browniekoekjes met witte chocoladekern

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Chocoholics, deze is voor jullie!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190˚C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Meng het bakpoeder en het zout onder de bloem.

  3. 3

    Klop in een andere kom de olie met de gesmolten boter, de suiker, het cacaopoeder en het vanille extract tot een glad mengsel.

  4. 4

    Spatel er het bloemmengsel onder.

  5. 5

    Rol balletjes met een diameter van 5 cm van het deeg.

  6. 6

    Duw twee blokjes witte chocolade in elk balletje en kneed er het deeg rond.

  7. 7

    Leg ze op de bakplaat en zet 10 minuten in de oven.

  8. 8

    Bestrooi met poedersuiker en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190˚C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Meng het bakpoeder en het zout onder de bloem.

  3. 3

    Klop in een andere kom de olie met de gesmolten boter, de suiker, het cacaopoeder en het vanille extract tot een glad mengsel.

  4. 4

    Spatel er het bloemmengsel onder.

  5. 5

    Rol balletjes met een diameter van 5 cm van het deeg.

  6. 6

    Duw twee blokjes witte chocolade in elk balletje en kneed er het deeg rond.

  7. 7

    Leg ze op de bakplaat en zet 10 minuten in de oven.

  8. 8

    Bestrooi met poedersuiker en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.