Gevulde speculaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde speculaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze lekkere gevulde speculaas is het perfecte dessert voor kerst!

Speculaasjes
  1. 1

    Meng alle ingrediënten met 90 à 100 ml water tot een soepel deeg. Laat afgedekt 30 minuten opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Rol het deeg 0,5 cm dik uit. Steek of snij er vormpjes uit. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bak de koekjes 10 tot 15 minuten in de oven.

Vulling
  1. 1

    Verdeel 500 g marsepein in rolletjes van 2 à 3 cm diameter. Verpak elk rolletje marsepein in een lapje speculaasdeeg. Snij in plakjes, maak er hartjes van en bak de koekjes in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Speculaasjes
  1. 1

    Meng alle ingrediënten met 90 à 100 ml water tot een soepel deeg. Laat afgedekt 30 minuten opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Rol het deeg 0,5 cm dik uit. Steek of snij er vormpjes uit. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bak de koekjes 10 tot 15 minuten in de oven.

Vulling
  1. 1

    Verdeel 500 g marsepein in rolletjes van 2 à 3 cm diameter. Verpak elk rolletje marsepein in een lapje speculaasdeeg. Snij in plakjes, maak er hartjes van en bak de koekjes in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.