Snijbietstoemp met geitenkaas, honing en walnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Snijbietstoemp met geitenkaas, honing en walnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk vegetarische stoemp met pit! Vervang de snijbiet ook eens door boerenkool: aanrader!

bereiding
  1. 1

    Rooster de walnoten en hak ze grof.

  2. 2

    Spoel de snijbiet, verwijder de bladeren en snij ze in stukjes.Verhit in een pan een scheut olijfolie en roerbak de snijbiet kort samen met 1 koffielepel honing. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil de aardappelen. Kook ze gaar, pureer ze en meng met 100 g geitenkaas, 1 eetlepel boter en eventueel een scheutje melk.

  4. 4

    Meng de snijbiet en 60 g van de walnoten met de puree en kruid het geheel royaal met peper en zout.

  5. 5

    Beleg de stoemp met extra geitenkaas en walnoten en besprenkel met enkele druppels honing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rooster de walnoten en hak ze grof.

  2. 2

    Spoel de snijbiet, verwijder de bladeren en snij ze in stukjes.Verhit in een pan een scheut olijfolie en roerbak de snijbiet kort samen met 1 koffielepel honing. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil de aardappelen. Kook ze gaar, pureer ze en meng met 100 g geitenkaas, 1 eetlepel boter en eventueel een scheutje melk.

  4. 4

    Meng de snijbiet en 60 g van de walnoten met de puree en kruid het geheel royaal met peper en zout.

  5. 5

    Beleg de stoemp met extra geitenkaas en walnoten en besprenkel met enkele druppels honing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.