Recept

Snijbietstoemp met geitenkaas, honing en walnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk vegetarische stoemp met pit! Vervang de snijbiet ook eens door boerenkool: aanrader!

bereiding
  1. 1

    Rooster de walnoten en hak ze grof.

  2. 2

    Spoel de snijbiet, verwijder de bladeren en snij ze in stukjes.Verhit in een pan een scheut olijfolie en roerbak de snijbiet kort samen met 1 koffielepel honing. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil de aardappelen. Kook ze gaar, pureer ze en meng met 100 g geitenkaas, 1 eetlepel boter en eventueel een scheutje melk.

  4. 4

    Meng de snijbiet en 60 g van de walnoten met de puree en kruid het geheel royaal met peper en zout.

  5. 5

    Beleg de stoemp met extra geitenkaas en walnoten en besprenkel met enkele druppels honing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Snijbietstoemp met geitenkaas, honing en walnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Rooster de walnoten en hak ze grof.

  2. 2

    Spoel de snijbiet, verwijder de bladeren en snij ze in stukjes.Verhit in een pan een scheut olijfolie en roerbak de snijbiet kort samen met 1 koffielepel honing. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Schil de aardappelen. Kook ze gaar, pureer ze en meng met 100 g geitenkaas, 1 eetlepel boter en eventueel een scheutje melk.

  4. 4

    Meng de snijbiet en 60 g van de walnoten met de puree en kruid het geheel royaal met peper en zout.

  5. 5

    Beleg de stoemp met extra geitenkaas en walnoten en besprenkel met enkele druppels honing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!