Gemarineerde champignons met halloumi
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde champignons met halloumi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker vegetarisch spiesje. Wist je dat... Er ook een Belgische variant van halloumi bestaat? Berloumi! Je vindt hem onder meer bij Spar en Okay.

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Breng de witte wijn met de olijfolie, de knoflook, het citroensap, de peterselie en de tijm aan de kook. Voeg de champignons toe en laat ze 10 minuten op een zacht vuur sudderen.

  2. 2

    Snij de halloumi in blokjes. Maak de paprika schoon en snij in stukjes.

  3. 3

    Rijg de champignons afwisselend met een blokje halloumi en stukje paprika aan spiesen. Kruid met peper en zout. Gril de spiesen goudbruin. Bestrooi met wat extra peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Breng de witte wijn met de olijfolie, de knoflook, het citroensap, de peterselie en de tijm aan de kook. Voeg de champignons toe en laat ze 10 minuten op een zacht vuur sudderen.

  2. 2

    Snij de halloumi in blokjes. Maak de paprika schoon en snij in stukjes.

  3. 3

    Rijg de champignons afwisselend met een blokje halloumi en stukje paprika aan spiesen. Kruid met peper en zout. Gril de spiesen goudbruin. Bestrooi met wat extra peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.