Recept

Toast vitello tonnato

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker pittig? Voeg dan een ansjovisfilet en wat vers gesnipperde chilipeper toe aan de tonijnsaus.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de sneetjes brood in driehoekjes en leg ze op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en bak ze in enkele minuten licht krokant in de oven.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een pan en bak de kalfsmedaillons 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. Snij ze in hele fijne plakjes.

  3. 3

    Snij de appelkappertjes in doormidden. Laat de tonijn uitlekken. Mix de tonijn fijn met de mayonaise, voeg enkele druppels citroensap toe en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bestrijk de broodschijfjes met de tonijnsaus, beleg met 1 of 2 sneetjes kalfsmedaillon en werk af met de appelkappertjes.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Toast vitello tonnato

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!