Vis-pompoengratin
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vis-pompoengratin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalige ovenschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snij ze met behulp van een mandoline in dunne plakjes van ongeveer 3 mm. Snipper de knoflook fijn. Meng de knoflook met de melk en de room en breng verder op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Vet een ovenschaal in met de boter. Leg een laagje pompoenblokjes op de bodem van de schaal, leg er de rauwe vis op en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg er de aardappelplakjes dakpansgewijs op. Giet er de roommengeling over en bestrooi met de geraspte kaas.

  4. 4

    Zet 45 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snij ze met behulp van een mandoline in dunne plakjes van ongeveer 3 mm. Snipper de knoflook fijn. Meng de knoflook met de melk en de room en breng verder op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Vet een ovenschaal in met de boter. Leg een laagje pompoenblokjes op de bodem van de schaal, leg er de rauwe vis op en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg er de aardappelplakjes dakpansgewijs op. Giet er de roommengeling over en bestrooi met de geraspte kaas.

  4. 4

    Zet 45 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!