Vis-pompoengratin
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vis-pompoengratin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalige ovenschotel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snij ze met behulp van een mandoline in dunne plakjes van ongeveer 3 mm. Snipper de knoflook fijn. Meng de knoflook met de melk en de room en breng verder op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Vet een ovenschaal in met de boter. Leg een laagje pompoenblokjes op de bodem van de schaal, leg er de rauwe vis op en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg er de aardappelplakjes dakpansgewijs op. Giet er de roommengeling over en bestrooi met de geraspte kaas.

  4. 4

    Zet 45 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snij ze met behulp van een mandoline in dunne plakjes van ongeveer 3 mm. Snipper de knoflook fijn. Meng de knoflook met de melk en de room en breng verder op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Vet een ovenschaal in met de boter. Leg een laagje pompoenblokjes op de bodem van de schaal, leg er de rauwe vis op en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg er de aardappelplakjes dakpansgewijs op. Giet er de roommengeling over en bestrooi met de geraspte kaas.

  4. 4

    Zet 45 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.