Tagliata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tagliata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kort gegrild en in dunne plakjes: zo wordt een biefstuk tagliata geserveerd.

bereiding
  1. 1

    Bestrijk de biefstukken met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril het vlees 4 minuten per kant. Dek af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.

  2. 2

    Verdeel de rucola en de rode bietensla over de borden en verdeel er de tomaatjes en zongedroogde tomaten erover.

  3. 3

    Snij het vlees in plakjes en leg ze op de salade. Schaaf er de parmezaan over en bedruppel eventueel met wat balsamicosiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bestrijk de biefstukken met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril het vlees 4 minuten per kant. Dek af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.

  2. 2

    Verdeel de rucola en de rode bietensla over de borden en verdeel er de tomaatjes en zongedroogde tomaten erover.

  3. 3

    Snij het vlees in plakjes en leg ze op de salade. Schaaf er de parmezaan over en bedruppel eventueel met wat balsamicosiroop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.