Recept

Italiaanse klassieker: spaghetti carbonara

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze Italiaanse klassieker is heerlijk wanneer je ‘m maakt volgens de regels van de kunst: zonder room, met veel ei en versgeraspte parmezaan.

bereiding
  1. 1

    Snij of knip de plakjes spek in reepjes. Verhit de boter in een pan en bak de spekreepjes krokant.

  2. 2

    Rasp de parmezaan in een grote kom en meng er de eieren onder. Kruid het mengsel met versgemalen zwarte peper.

  3. 3

    Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ’m af.

  4. 4

    Meng het eimengsel onder de pasta. Doe er het spek bij en werk af met peper van de molen. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Italiaanse klassieker: spaghetti carbonara

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!