Deegvlecht met appel en marsepein
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Deegvlecht met appel en marsepein

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk appelgebak!

bereiding
  1. 1

    Meng de appelmoes met de cranberry’s en de brésilienne.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het kruimeldeeg uit. Lepel de appelmoes op het kruimeldeeg in een laag van ongeveer een halve centimeter. Verdeel de blokjes marsepein over de appelmoes.

  3. 3

    Rol het kruimeldeeg op. Snij de rol in de lengte door. Leg de opengesneden kant voorzichtig naar boven. Maak een twist met beide deeglappen en rol tot een vlecht. Leg voorzichtig op een met bakpapier beklede ovenplaat.

  4. 4

    Bak zo’n 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven, snij in stukken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de appelmoes met de cranberry’s en de brésilienne.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het kruimeldeeg uit. Lepel de appelmoes op het kruimeldeeg in een laag van ongeveer een halve centimeter. Verdeel de blokjes marsepein over de appelmoes.

  3. 3

    Rol het kruimeldeeg op. Snij de rol in de lengte door. Leg de opengesneden kant voorzichtig naar boven. Maak een twist met beide deeglappen en rol tot een vlecht. Leg voorzichtig op een met bakpapier beklede ovenplaat.

  4. 4

    Bak zo’n 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven, snij in stukken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.