Gegrilde zalm met salsa van komkommer en mango
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde zalm met salsa van komkommer en mango

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slechts 519 kcal per portie!

bereiding
  1. 1

    Snij de komkommer overlangs doormidden. Verwijder de pitjes en snij in blokjes. Doe in een mengkom. Schil en snij de mango's, de avocado en de paprika in blokjes. Doe bij de komkommer. Meng met wat gehakte munt, peper, zout, het sap van een limoen en 2 el olijfolie.

  2. 2

    Meng de yoghurt met 2 el gehakte dille. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de slablaadjes los. Gril of bak de zalm 2 à 3 minuten per kant. Schik de zalm en komkommersalsa op de blaadjes sla. Werk af met tuinkers en serveer met het yoghurtsausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de komkommer overlangs doormidden. Verwijder de pitjes en snij in blokjes. Doe in een mengkom. Schil en snij de mango's, de avocado en de paprika in blokjes. Doe bij de komkommer. Meng met wat gehakte munt, peper, zout, het sap van een limoen en 2 el olijfolie.

  2. 2

    Meng de yoghurt met 2 el gehakte dille. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de slablaadjes los. Gril of bak de zalm 2 à 3 minuten per kant. Schik de zalm en komkommersalsa op de blaadjes sla. Werk af met tuinkers en serveer met het yoghurtsausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.